Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Європі стартували продажі оновленого Lamborghini Aventador S Roadster

Після презентації моделі Aventador S Roadster на цьогорічному авто шоу у німецькому місті Франкфурт, європейські дилерські центри нарешті розпочали прийом замовлень на рестайлінгову модифікацію найпотужнішої моделі італійського бренду. Базова вартість Lamborghini Aventador S Roadster у Європі складає 250 тисяч євро.

Так само як і купе, відкритий кабріолет оснащений атмосферним 12-циліндровим силовим агрегатом на 730 к.с. та 690 Нм крутного моменту. Повний привід та невелика вага дозволяють «бичку» розмінювати першу сотню всього за 3 секунди. Максимальна швидкість зарядженого Aventador S Roadster складає 320 км/год. Також стало відомо, що саме S версія оснащена активною підвіскою, та функцією під рулювання задніх коліс.

Робота 7-ступеневої коробки перемикання швидкостей налаштована на максимально швидку роботу, тому щоб не відволікати водія від управління автомобілем, за рульовим колесом встановлені під рульові пелюстки перемикання передач. Зупинити це потужне авто буде доцільно за допомогою керамічних гальмі вони тут встановлюються у базовій комплектації. Інші системи входять до складу програм з персоналізації Ad Personam від Lamborghini. Вони дають нескінчений потенціал щодо налаштування автомобіля під різні потреби. Складний дах виконано у вигляді жорсткої покрівлі, яка важить всього шість кілограмів та зберігається у передньому багажнику.

Інтер’єр змінився в кращу сторону, адже з моменту виходу цієї моделі минуло вже декілька років, тому виникла потреба оновити мультимедійне оснащення родстера. Інформаційно-розважальна система Lamborghini Aventador S Roadster включає програмне забезпечення Apple CarPlay. Загалом інтер’єр виглядає ексклюзивно та коштовно. Якість матеріалів оздоблення не поступається конкурентам, тому висока вартість родстера скоріш за все виправдана.

Звісно, ми рекомендуємо цю новинку придбати у якості другого або навіть третього автомобіля. Він ідеально підходить для країн з м’яким кліматом та ідеальними дорогами. Один з головних аргументів на користь цієї покупки може стати двигун, адже скоріш за все це один з останніх атмосферних 12-циліндрових моторів, які встановлюються на сучасні автомобілі…

 

06.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Європі стартували продажі оновленого Lamborghini Aventador S Roadster

Політика конфіденційності